contact@siro.ro

Pret Izolatie spuma poliuretanica
Actualizat 2024

Izolația este cheia pentru reducerea atât a costurilor de încălzire, cât și de răcire în casa ta. Vezi Calculatorul mai jos  (RON/mp plus TVA) Care izolație este cea potrivită pentru casa ta? Poate fi greu de știut dacă nu ești un expert. De aceea am creat acest calculator simplu de cost de izolare care te ajută să găsești rapid izolația perfectă pentru casa ta, economisind în același timp până la 50% la facturile la energie!

Izolația cu spumă poliuretanică este o alegere excelentă pentru orice casă, deoarece oferă o izolare termică și fonică superioară, fiind și o metodă durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. În plus, izolarea cu spumă poliuretanică poate ajuta la prevenirea problemelor legate de umiditate, mucegai și alergii.

Pentru a te ajuta să găsești costul aproximativ al izolării casei tale cu spumă poliuretanică, am creat acest calculator simplu de cost. Acesta va lua în considerare suprafața casei tale și grosimea stratului necesar, și va calcula un cost aproximativ. Este important de reținut că prețurile oferite sunt orientative și nu constituie o ofertă finală.

Este important să menționăm că prețurile calculate sunt pentru suprafețe începând cu 100mp, la straturi începând cu 5cm grosime pentru spuma cu celulă închisă și 10cm grosime pentru spuma cu celulă deschisă. Pentru suprafețe mai mari sau grosimi mai mari de izolare, prețurile pot fi negociate.

În final, pentru a obține o ofertă exactă pentru izolarea casei tale cu spumă poliuretanică, este necesară o discuție telefonica pentru a se stabili suprafața și grosimea necesară pentru izolarea casei tale.

Echipa noastră de specialiști în izolație cu spumă poliuretanică este pregătită să te ajute să găsești cea mai bună soluție pentru nevoile tale specifice de izolare, astfel încât să te bucuri de o casă confortabilă, eficientă energetic și cu facturi de energie mai mici. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a primi o estimare exactă a costurilor pentru izolarea casei tale! 

* Prețurile prezentate în acest calculator sunt doar estimări și nu reprezintă o ofertă finală.

Calculatorul nostru de costuri furnizează valori apropiate de realitate pentru suprafețe de cel puțin 100 mp și straturi cu grosimea de minimum 5 cm pentru spuma cu celulă închisă și 10 cm pentru spuma cu celulă deschisă. Acesta este un instrument util pentru a obține o idee preliminară despre costurile posibile asociate cu izolarea casei tale.

Este important de menționat că prețurile pot fi negociate pentru suprafețe mai mari și grosimi mai mari ale stratului de izolație, astfel încât să se adapteze la nevoile și bugetul tău specific.

Înainte de a lua o decizie în privința izolării cu spumă poliuretanică, este esențial să consulți fișa tehnică a spumei. Fișa tehnică îți va oferi informații detaliate despre proprietățile, performanța și instrucțiunile de aplicare ale spumei poliuretanice, permițându-ți să te asiguri că alegi cea mai potrivită soluție pentru casa ta.

Pentru a obține o cotare exactă pe metru pătrat/grosime și pentru a discuta detaliile proiectului tău de izolare, este necesară o discuție telefonică în prealabil cu unul dintre specialiștii noștri. Te invităm să ne suni la numărul de telefon 0770 776 789 pentru a vorbi cu un expert în izolații cu spumă poliuretanică.

Alternativ, poți completa formularul de contact de pe site-ul nostru la adresa https://siro.ro/contact/ pentru a primi o estimare personalizată și pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și beneficiile aduse de izolarea cu spumă poliuretanică. Echipa noastră de profesioniști este gata să te ajute în alegerea celei mai bune soluții de izolare pentru nevoile tale specifice. Contactează-ne astăzi și începe să economisești energie și să-ți îmbunătățești confortul în casa ta!

Fișa tehnică a spumei poliuretanice

Consultați caracteristicile tehnice ale spumei poliuretanice în funcție de tipul de celulă. 

Spuma cu Celulă deschisă

Grosime (mm)Conductivitate termica (λ) W/mKRezistenta termica (R) m2K/W
600.0361.66
800.0362.22
1000.0362.77
1200.0363.33

Spuma cu Celulă închisă

Grosime (mm)Conductivitate termica (λ)W/mKRezistenta termica (R)m2K/W
300.0221.36
400.0221.81
500.0222.27
600.0222.72
700.0222.72
800.0223.63
900.0224.10
1000.0224.54
1100.0225.00
1200.0225.45

Izolație & Hidroizolație Profesională

Solicită oferta personalizată!

Contact Form (Calculator)

Izolație & Hidroizolație Profesională

Solicită oferta personalizată!

Contact Form (popup)