Cost izolatie cu spumă poliuretanică

Izolația este cheia pentru reducerea atât a costurilor de încălzire, cât și de răcire în casa ta. Care izolație este cea potrivită pentru casa ta? Poate fi greu de știut dacă nu ești un expert. De aceea am creat acest calculator simplu de cost de izolare care te ajută să găsești rapid izolația perfectă pentru casa ta, economisind în același timp până la 50% la facturile la energie!

Pregătește-te să-ți faci mintea uluită. Suntem prima companie care oferă calculatoare de cost de izolare pentru spuma poliuretanică. Echipa noastră de ingineri a dezvoltat un algoritm de ultimă oră care calculează cantitatea de izolație din spumă poliuretanică necesară pentru instalarea noului dvs. acoperiș sau adăugarea de izolație la mansardă, în funcție de tipul de material de acoperiș sau de tipul de izolație existent. Și durează doar 3 minute! Revoluționăm modul în care oamenii calculează costurile de izolație, deoarece știm că estimările exacte economisesc timp!

Pretul include materialul, manopera si transportul.

*Preturile sunt orientative si negociabile in functie de grosime si suprafata. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!