contact@siro.ro

Echipa SIRO este disponibilă și oferă serviciile sale în Constanta.

Vrei să economisești bani și să îți îmbunătățești confortul în locuința ta?

Avem veștile bune! Echipa Siro îți oferă servicii profesionale de izolare termică și fonică în Constanta , pentru ca tu să beneficiezi de un mediu mai plăcut, mai liniștit și mai eficient energetic.

Indiferent de nevoile tale, avem soluțiile potrivite, personalizate pentru fiecare proiect în parte. Fie că vrei să izolezi o mansardă, un pod sau o casă întreagă, noi suntem aici să te ajutăm.

Nu mai aștepta! Contactează-ne acum pentru a beneficia de o evaluare gratuită și pentru a discuta împreună cele mai bune opțiuni pentru nevoile tale. Sună la numărul de telefon afișat sau lasă-ne un mesaj și te vom contacta noi în cel mai scurt timp posibil.

Alege Siro pentru o izolare de calitate și pentru a economisi bani în mod durabil!

4.9
google

Multumim echipei SIRO, pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovada! Pe scurt experienta cu Dumnealor: pe data de 23.12 i-am contactat, iar pe data de 29.12 izolația (10 cm de spuma poliuretanica de înaltă densitate) a fost instalata. Am fost de asemenea ghidați în tot procesul de alegere și montaj. Va dorim succes în anii care vin și la mai multe contracte! Revin la o aproximativ o luna de la montaj. Am ramas placut surprins ca ne-au scazut costurile incalzirii, cu 45% (Ianuarie comparat cu Noiembrie ). Recomandam! (Translated by Google) We thank the SIRO team for their promptness and professionalism! In short, the experience with you: on 23.12 I contacted them, and on 29.12 the insulation (10 cm of high-density polyurethane foam) was installed. We were also guided throughout the selection and fitting process. We wish you success in the coming years and more contracts! I come back about a month after installation. I was pleasantly surprised that our heating costs decreased by 45% (January compared to November). We recommend!

Florin Dragan 31 decembrie 2022
google

Am izolat o masarda cu ajutorul acestei firme. O echipa profesionista de nota 10. Recomand cu incredere. (Translated by Google) I insulated a basement with the help of this company. A professional team of grade 10. I recommend with confidence.

marian neacsu 9 noiembrie 2022

Contact Form
50

Mondo Profi Designe S.R.L.

Mondo Profi Designe S.R.L. este beneficiarul proiectului „Dezvoltarea și diversificarea activității societății Mondo Profi Designe S.R.L.” cod MySMIS 119378, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunatățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Contractul de finanțare nr. 3773/20.02.2019 a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management, și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud–Est, în calitate de Organism Intermediar.

Cod de identificare fiscală/ Cod Unic de Înregistrare: 30499620/01.08.2012

Adresa sediului social (principal și secundar):Strada Transilvaniei, nr 132, Buzau

Punct de lucru( sucursale, filiale) : Str Taberei Nr 26 TULCEA

Număr de înmatriculare la Oficiul Registrului Comerțului: J10/632/01.08.2012

Numele complet al reprezentantului legal/administratorilor și asociaților, cote de participare deținute: Petruța Jinga.

Mai multe detalii aici >>

Izolație & Hidroizolație Profesională

Solicită oferta personalizată!

Contact Form (popup)