contact@siro.ro

Echipa SIRO este disponibilă și oferă serviciile sale în Buzău.

Termo Izolație & Hidroizolație Profesională

Bucură-te de un mediu mai plăcut, liniștit și eficient energetic cu ajutorul serviciilor noastre profesionale de izolare termică și fonică în Buzău.

Indiferent de nevoile tale, oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect, de la mansarde și poduri la case întregi.

Contactează-ne acum pentru o evaluare gratuită și pentru a discuta cele mai bune opțiuni pentru tine. Alege Siro pentru o izolare de calitate, care te va ajuta să economisești bani în mod durabil!

4.9
google

Multumim echipei SIRO, pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovada! Pe scurt experienta cu Dumnealor: pe data de 23.12 i-am contactat, iar pe data de 29.12 izolația (10 cm de spuma poliuretanica de înaltă densitate) a fost instalata. Am fost de asemenea ghidați în tot procesul de alegere și montaj. Va dorim succes în anii care vin și la mai multe contracte! Revin la o aproximativ o luna de la montaj. Am ramas placut surprins ca ne-au scazut costurile incalzirii, cu 45% (Ianuarie comparat cu Noiembrie ). Recomandam! (Translated by Google) We thank the SIRO team for their promptness and professionalism! In short, the experience with you: on 23.12 I contacted them, and on 29.12 the insulation (10 cm of high-density polyurethane foam) was installed. We were also guided throughout the selection and fitting process. We wish you success in the coming years and more contracts! I come back about a month after installation. I was pleasantly surprised that our heating costs decreased by 45% (January compared to November). We recommend!

Florin Dragan 31 decembrie 2022
google

Am izolat o masarda cu ajutorul acestei firme. O echipa profesionista de nota 10. Recomand cu incredere. (Translated by Google) I insulated a basement with the help of this company. A professional team of grade 10. I recommend with confidence.

marian neacsu 9 noiembrie 2022

Contact Form
50

Mondo Profi Designe S.R.L.

Mondo Profi Designe S.R.L. este beneficiarul proiectului „Dezvoltarea și diversificarea activității societății Mondo Profi Designe S.R.L.” cod MySMIS 119378, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunatățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Contractul de finanțare nr. 3773/20.02.2019 a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management, și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud–Est, în calitate de Organism Intermediar.

Cod de identificare fiscală/ Cod Unic de Înregistrare: 30499620/01.08.2012

Adresa sediului social (principal și secundar):Strada Transilvaniei, nr 132, Buzau

Punct de lucru( sucursale, filiale) : Str Taberei Nr 26 TULCEA

Număr de înmatriculare la Oficiul Registrului Comerțului: J10/632/01.08.2012

Numele complet al reprezentantului legal/administratorilor și asociaților, cote de participare deținute: Petruța Jinga.

Mai multe detalii aici >>

Izolație & Hidroizolație Profesională

Solicită oferta personalizată!

Contact Form (popup)