contact@siro.ro

Izolarea termică a podelei cu spumă poliuretanică – ce trebuie să știți?

photo 1673622407206 scaled

Continut

Izolarea termică a podelei este unul dintre cele mai importante elemente de izolare termică din casă. Vă permite să vă bucurați de un confort ridicat de viață și reduce semnificativ suma facturilor la încălzire. Verificați avantajele spumei poliuretanice și de ce este cea mai bună alegere atunci când vine vorba de izolarea camerei.

Ce face special spuma poliuretanică?

Spuma poliuretanică are multe aplicații. Funcționează excelent pentru fundații izolatoare , pereți, izolare mansardă , precum și pe pardoseală. Izolarea podelei cu spumă cu celule închise reduce pierderile de energie și crește semnificativ confortul utilizării casei. Este o alternativă excelentă la vata minerală sau polistiren.

 
Spuma poliuretanică pentru podea este extrem de simplă și rapidă de aplicat. Cu toate acestea, nu uitați că merită să angajați specialiști calificați pentru aplicarea sa. Un specialist, prin pulverizare va răspândi complet produsul pe suprafață, creând un strat uniform, rezistent la umiditate, fără punți termice. Izolația din pardoseală din spumă vă va oferi un efect de izolare de lungă durată, fără riscul de deteriorare.

Spuma poliuretanică pentru podea este o completare perfectă la forma suplimentară de protecție împotriva frigului. Spuma este potrivită pentru orice tip de cameră – bucătărie, baie sau subsol, adică locuri deosebit de expuse la umiditate.

Ce trebuie să știți înainte de încălzirea podelei cu spumă poliuretanică?

Încălzirea podelei cu spumă poliuretanică este ușoară, rapidă și eficientă. Datorită proprietăților sale de impermeabilitate, este extrem de eficienta în protejarea suprafețelor de umiditate. Așadar, nu trebuie să folosiți o hidroizolație suplimentară, ceea ce este obligatoriu cu alte metode de încălzire. Cu toate acestea, nu uitați de câteva reguli – izolarea termică a podelei trebuie făcută pe o suprafață uscată. Înainte de aplicare, curățați și uscati bine suprafata. În cazul izolării unei pardoseli uleiate, aceasta trebuie de asemenea degresată complet.

Care este grosimea preferată a izolației de pardoseală din spumă poliuretanică?

Spuma poliuretanică pentru podea este o alegere excelentă atunci când doriți să minimizați spațiul – un strat destul de subțire este suficient pentru a izola eficient o cameră. Veți obține aceeași valoare a coeficientului de căldură atunci când aplicați aproape de două ori mai mult strat subțire de spumă comparativ cu alte materiale de izolare termică. Grosimea mică a spumei poliuretanice vă va permite să reduceți înălțimea podelei, ceea ce va afecta, printre altele pentru alegerea nivelului ușii.

Cele mai importante avantaje ale izolării podelei din spumă poliuretanică

Izolația pulverizată cu spumă poliuretanică este una dintre cele mai eficiente metode de izolare pentru locuințe . O cantitate mică de material este suficientă pentru a obține rezultate optime. Spuma are parametri termici ridicați și proprietăți excelente de impermeabilitate. De asemenea, previne formarea de poduri termice. Este rezistenta la deteriorarea mecanică și, în același timp, ușoara și rezistenta.

Izolarea podelei cu spumă poliuretanică vă va oferi o izolație de cea mai înaltă calitate timp de mai mulți ani, fără riscul de deteriorare mecanică. Produsul este foarte rezistent la dăunători și ciuperci. Perfecta pentru persoanele cu alergie – nu face praf și nu emite un miros neplăcut. Este cea mai bună alegere pentru fiecare casă.

Articole similare:

Izolație & Hidroizolație Profesională

Solicită oferta personalizată!

Contact Form (popup)